Latex -- läder -- PVC

Latex är mångas favoritmaterial; inget annat material ger bäraren samma känsla som latex. Det är mycket elastiskt och blir som ett med din egen hud. Samtidigt som det täcker kroppen känns beröring, temperatur och väta igenom det. Med hjälp av glansspray får latexplagg en djupt blank och attraktiv lyster som framhäver kroppen på ett synnerligen smickrande sätt!

"Jag hade en idé om en tvådelad latexoutfit jag ville ha, och efter att ha konstaterat att min lilla storlek inte verkar finnas tillgänglig i onlinebutiker kontaktade jag Vanadium och presenterade min idé, min intention. Hon var helt med på noterna och hade smarta förslag på fräcka lösningar. Hennes sätt att måtta/mäta min kropp gjorde dessutom att den slutliga passformen blev helt suverän, alltså långt över förväntan - och långt bättre än om jag handlat något prefabricerat. Vanadium är helt enkelt väldigt professionell" -- Marlowe

På fetischscenen är det av tradition blankt och kroppsnära som gäller. Blankt är sexigt! Svart är syndigt! Inte konstigt att det blivit en klassiker. PVC finns även med cool matt yta och är lättare att sköta än både latex och läder samtidigt som det stretchar och därför passar till figurnära plagg.

Läder är ett hållbart naturmaterial som bara blir vackrare med åren om det sköts rätt. Läderkläder har alltid associerats med coolhet; det är hårt, blankt och snyggt. Läder kan vara så mycket mer än de klassiska läderjeansen. Möjligheterna är obegränsade. Materialet finns i många olika strukturer och tjocklekar. Vi hjälper dig att välja det läder som passar dina behov och modellen på plagget du vill ha.

Givetvis gör vi även plagg i syntetskinn för dem som inte vill använda läder.